Vizită de studiu în Parlamentul European

Belgia Maria Ciobanu

 

FB_IMG_1458079523323

În contextul implementării activităților Programului PNUD pentru Democrație în perioada 14 – 15 martie 2016, pentru membrele Platformei Comune de Dialog a Doamnelor Deputate din Parlamentul Republicii Moldova, membră a căreia este și deputata Maria Ciobanu, este organizată vizita de studiu la Parlamentul European, Bruxelles.

Evenimentul este organizat de către programul PNUD pentru Democrație în cooperare cu Parlamentul European. Obiectivul vizitei de studiu este schimbul de experiență cu omologii din Parlamentul European, privind subiectul participării femeilor la viața publică și politică, precum și bunele practici în funcționarea Platformelor Femeilor în legislativ.

În data de 14 martie a avut loc un eveniment organizat de către Reprezentanța Permanentă a Suediei pe lîngă Uniunea Europeană si Fondul German Marshall al Statelor Unite ale Americii, „Discuții cu dna Margot Wallström, Ministrul de Externe, Suedia: femeile, pacea și securitatea”.

Astăzi, 15 martie, la ședința Comisiei pentru drepturile femeilor, Parlamentul European, unde a fost abordat subiectului situației femeilor în statele din regiunea de vecinătate, a avut loc un schimb public de opinii a deputatelor din Parlamentul Republicii Moldova cu Comisia Drepturile Femeilor și Egalitate de Gen pe tema “Consolidarea rolului femeilor în politică”.

MC belgia MAria Ciobanu Parlamentul European

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială