Vizita de lucru în localitaţile raionului Nisporeni

Nisporeni-Ciobanu-Maria-vizita-1

La toate cele trei întâlniri cu cetățenii pe care le-a avut doamna deputat Maria Ciobanu la data de 27 octombrie  în localitățile Valea-Trestieni, Băcșeni și Isăicani cele mai multe întrebări, propuneri au vizat educația de calitate, lucru firesc pentru o societate care își dorește să evolueze.

Dacă acum un an sau doi cadrele didactice erau reticente la reformele din domeniu, astăzi se arată mulțumite de faptul că s-a încheiat practica rușinoasă a copiatului la examenele de capacitate și, mai ales, la BAC. Profesorii și educatorii activează în edificii reparate, renovate, asigurate cu utilaj necesar, săli spațioase pentru sport, săli și clase de calculatoare…

Le-au fost repartizate autobuze școlare și microbuze pentru transportarea elevilor. În cantinele școlare elevii pot lua masa în condiții încomparabil mai bune decât în anii de guvernare comunistă.
Indiscutabil, sunt încă multe de făcut în domeniu, dar un lucru este cert: investind în educație, noi îi asigurăm un viitor demn statului Republica Moldova.

Nisporeni-Ciobanu-Maria-vizita-isaicani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială