Un deputat PLDM lovește dur în foștii colegi de partid: „Unii dintre ei se vând ca prostituatele”

edit articol

Maria Ciobanu, deputat din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova critică dur foștii colegi care au părăsit partidul. Mai mult, într-o postare pe facebook, deputata face referire la o anumită persoană pe care a numit-o “Măscărici”. „Este destul de dificil să încerci să judeci despre acei care pleacă… În fond, e alegerea lor. Dar nu și atunci când echipa investește în ei încredere, îi promovează în funcții importante, așteaptă rezultate de la ei, comportament de oameni de stat, pe când unii dintre ei se vând ca prostituatele, fără pic de jenă…”, spune Maria Ciobanu.
Aceasta precizează că a înțeles asta atunci când un fost coleg a zis că el nu-și poate imagina cum ar putea să trăiască dintr-un salariu de deputat, un altul care avea ambiții să urce cât mai sus. „Mi-a stârnit milă fostul coleg care era șantajat pentru niște practice netradiționale… Cum să-l înțeleg, însă, pe un Măscărici, de pe fața căruia nu mai dispărea zâmbetul de fericire, crezându-se “marele șmecher”, care, după ce erau votate unele legi, avea “mare grijă” să mai adauge un amendament sau două? I-a mers o dată și a prins la curaj. Banul a început să-l orbească, să-i provoace halucinații”, a relevat ea.
Maria Ciobanu și-a exprimat speranța că, instituțiile abilitate își vor face datoria și Măscăriciul va plăti pentru șmecheriile care i-au adus pagube serioase statului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială