Un deputat își DĂ DE GOL colegii: „Nu aduni asemenea averi din salariu!”

După mai multe reportaje din ultima vreme cu vile luxoase și conace boierești ale politicienilor, judecătorilor și alți demnitari publici, filmate cu drona, deputata liberal-democrată Maria Ciobanu sugerează că toate aceste averi nu aveau cum să fie obținute din salariile de funcțiile ale acestora.

Într-o postare pe facebook, parlamentara susține că deși are un salariu bun, reușeșete cu greu să pună ceva de-o parte, de aceea e șocată atunci când aude că unii colegi de-ai săi susțin căși-au construit castele din banii de salariu.

„Azi am mai mult timp liber și am decis să completez declarația de venit. Salariul îmi este mai mare decât cel de șefă a Direcției raionale Educație, funcție pe care am deținut-o până a accede în Parlament. Nu cheltui bani pe nimicuri, nu frecventez cabinete cosmetologice, săli de forță, localuri de lux etc. Cu toate astea, nu reușesc să pun de-o parte decât foarte puțini bani. Pe perioada mandatului precedent toți banii pentru concedii i-am cheltuit la renovarea casei părintești. De ce spun toate acestea? Mă șochează unii politicieni, judecători, funcționari publici care la întrebarea cum și-au făcut averile răspund că din salariu…

În Republica Moldova averi din cele demonstrate de Cornelia Cozonac, ZdG, Oleg Brega, drona lui Anatol Mătăsaru NU se pot aduna din salariu oricât de econom ai fi!”, își demască ea colegii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială