Un deputat îi FACE PRAF pe deputații TRASEIȘTI: „Am impresia că au fost cumpărați de câteva ori”

maria ciobanu oficial

Deputatul liberal-democrat, Maria Ciobanu, se ia din nou de foștii colegi care astăzi fac parte din majoritatea parlamentară.

Într-un comentariu publicat pe pagina sa de facebook, deputata Ciobanu își exprimă nedumerirea cum de deputații trădători, care mai ieri nici nu acceptau să discute cu democrații, astăzi sunt gata să voteze orice proiect înaintat de aceștia.

„Este oribil ceea ce se întâmplă în Legislativ! Parlamentarii traseiști își schimbă opiniile nu de la o zi la alta, ci de la o oră la alta. Știu că voi fi iarăși citată să mă prezint la CNA, dar nu pot să nu spun că unii dintre ei îți creează impresia că au fost cumpărați de câteva ori în actuala legislatură… Cum altfel poate fi explicat votul lor mutual pentru orice proiect de lege înaintat de membrii PDM? Ei, care mai ieri erau într-o opoziție dură față de PDM, nu acceptau nici să ne așezăm la o masă pentru a discuta cu ei… Vedeau scoaterea din captivitate a statului doar dacă mergem în opoziție! Nu acceptau categoric să mai fim complici la dezmățul instaurat de PDM în instituțiile judecătorești, în toate instituțiile de drept”, se întreabă parlamentara.

Ciobanu s-a referit, în special, la deputații tineri care și-au trădat partidele și s-au alăturat majorității neformalizate din Parlament.

„Tinerii deputați trădători după ce și-au primit, probabil, solda de la Stăpânul statului capturat Republica Moldova, au prins la curaj… Se vor șefi de delegații parlamentare, președinți ai grupurilor parlamentare, iar Stăpânul nu are de ales și le satisface mofturile trădătorilor pentru a „domni” liniștit într-un stat pe care l-a sărăcit într-un hal fără de hal. Volens-nolens te întrebi: pe cine vor reprezenta cei 26 de parlamentari trădători, mergând în delegații peste hotare?”, observă Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială