„Ultimul sunet”. Localitatea Soltănești, r. Nisporeni

Astăzi, 30 mai doamna deputat Mari Ciobanu,a avut plăcerea de a fi prezentă la un eveniment important din viața fiecărui absolvent: sărbătoarea „Ultimului sunet” în Gimnaziul “Ion Creangă” din localitatea Soltănești, raionul Nisporeni, festivitate care a devenit pentru toată societatea o frumoasă tradiţie şi un motiv de profundă meditare despre rolul educaţiei în societate.

Flori, multe flori…
Cuvinte frumoase, cele mai frumoase…
Elevi harnici și talentați…
Profesori care cresc viitorul și vise împlinesc…
Părinți grijulii și responsabili…
Aceasta a fost atmosfera care a dominat festivitatea dedicată Ultimului Sunet, organizată de Monica Rusu, managerul Gimnaziului împreună cu profesorii.

Ultimul-sunet-Maria-Ciobanu-1

Pentru început, a mulțumit din  suflet profesorilor pentru activitatea desfășurată în anul școlar ce-și încheie cursul, pentru dedicație, pentru contribuția pe care o au la edificarea sistemului educațional din Moldova, ca să avem o educație de calitate. Iar prin instruirea acestor generații Republica Moldova are viitor.

Ultimul-sunet-Maria-Ciobanu-2

Absolvenților le-a dorit ambiție, perseverență și cât mai multe realizări frumoase pentru perioada de viitor. Să se respecte reciproc pentru a construi o societatea bazată pe încredere, încredere în viitorul propriu și comun.

Ultimul-sunet-Maria-Ciobanu-3

Doamna deputat a menționat că trebuie să conştientizăm că numai prin educație putem cunoaşte dragostea de neam, de ţară, să cunoștem adevărul despre cine suntem, de unde venim şi încotro mergem. Forţa este în noi înşine. Și prin generații de oameni şcoliţi, sinceri, corecţi vom construi viitorul nostru european.

Ultimul-sunet-Maria-Ciobanu-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială