Sfaturile deputatei Maria Ciobanu pentru Maia Sandu și Andrei Năstase: „Nu vă lăsați provocați de „PRIETENII” care vă doresc votul negativ”

Liberal-democrata Maria Ciobanu își dorește ca Maia Sandu și Andrei Năstase, care sunt candidați pentru funcția de președinte al R. Moldova, să abordeze politica nu ca pe o luptă, ci ca pe o competiție. Mai mult, Ciobanu îi dă în obraz fostului ministru al Educației, care ar fi avut o reacție „inadecvată” la adresa lui Năstase.

„Vreau să cred că Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” și Partidul Acțiune și Solidaritate abordează politica nu ca o luptă, ci ca o competiție. Prin această abordare și se deosebesc aceste două partide politice de Partidul Democrat, care consideră activitatea politică o luptă, iar adversarii drept dușmani ce trebuie cu orice preț eliminați…”, scrie aceasta într-o postare pe o rețea de socializare.

Deputata se referă la un incident între cei doi candidați și îi dă dreptate lui Năstase. „L-am auzit pe Andrei Năstase într-o emisiune televizată, spunând că, fiind un domn, și-ar lua asupra sa responsabilitatea și durerea de a fi candidatul comun la funcția de președinte al R. Moldova. Reacția de astăzi a doamnei Maia Sandu mi se pare inadecvată, care toarnă apă la moara televiziunilor plahotniuciste. Nu numai că nu văd niciun pic de misoginism în ceea ce a spus Năstase, dar chiar este o etichetare gratuită. Din care cuvinte spuse de Andrei Năstase ați dedus, doamnă Sandu, „aversiune sau dispreț față de femei”? Căci acesta este sensul lexemului misogin”, a întrebat Maria Ciobanu.

Pe final, aceasta vine cu un sfat la adresa celor doi: „Nu vă lăsați, vă rog, provocați de „prietenii” care vă doresc votul negativ. Consumați-vă energiile pentru a convinge electoratul că politica Dvs. este mai bună decât ofertele concurenților, că măsurile propuse de Dvs. au ca efect o societate prosperă în care cetățenii vor trăi mai bine”, a conchis sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială