O PALMĂ USTURĂTOARE pentru un deputat liberal: „Nu toți deputații pot fi cumpărați”

Schimbul de replici acide de ieri, din Parlament, dintre deputatul liberal Veaceslav Untilă și deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, a trecut pe facebook.

Parlamentara nu a ezitat să îi răspundă dur colegului de Legislativ despre care spune că „nu-l interesează ordinea de zi a ședințelor, ascultând muzică non-stop cu căștile în urechi de la primul și până la ultimul minut al ședinței”.

„Ceea ce n-a înțeles și nici nu poate accepta acest conjuncturist de sorginte sovietică este faptul că nu toți deputații pot fi cumpărați. Ei nu sunt de vânzare, de aceea nici oferte nu au niciodată. Eu, deputate Untilă, am crescut într-o familie unde adevărul, cinstea, demnitatea, bunul-simț, măsura și munca ne-au servit drept litere de Biblie. De aceea, nu mă plimb cu mașini de teren, nu accept fudulia, nu sărbătoresc atunci când deputați alde dumneata amețesc de fericire… Eu le fac pe toate în așa fel încât mama mea, de acolo, din ceruri, să fie mândră de mine. Tare grea i-a fost crucea, dar a reușit să lase o amintire luminoasă pe pământ numai grație faptului că a fost harnică și corectă în toate”, i-a răspuns Ciobanu lui Untilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială