Maria Ciobanu: „Vă rog să nu mă JUDECAȚI pentru ceea ce urmează să vă spun”

Liberal-democrata Maria Ciobanu condamnă violența la care a fost supus liberalul Mihai Ghimpu, dar întreabă de ce acesta, alături de Corina Fusu, au testat furia poporului și nu l-au oprit pe Vlad Plahotniuc din agonia pentru putere.

„Stimați prieteni și neprieteni, oameni de bine și de rău, vă rog să nu mă judecați prea aspru pentru cele ce urmează să vă spun. Este strigătul sufletului meu, pe care nu-l pot acoperi cu fraze diplomatice… Eu sunt o nonconformistă nativă. La începutul anilor ’90 eram căutată de către comisarul militar de atunci al raionului Nisporeni, Zeleneak, pentru a mă împușca, întrucât am închis grupele ruse din Grădinița nr.1 Nisporeni. Credeam că acele timpuri au trecut… N-a fost să fie! În campaniile electorale de la 2001 încoace pentru alegerile locale generale, parlamentare, prezidențiale din România, am fost amenințată, fugărită, intimidată, în repetate rânduri, de către plahotniucii din Nisporeni, dar n-am făcut din aceste acțiuni criminale un caz. Știam cine sunt plahotniucii și de ce sunt în stare. Mai eram conștientă și de faptul că nu va reacționa nicio instituție de drept, întrucât ele sunt ale lui Al Capone de Grozești”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a spus că liberalii agresați nu au avut nicio remușcare atunci când au amăgit poporul cu farsa de ieri din Parlament, atunci când în mare viteză a fost votat Guvernul Filip.

„După ziua de ieri, când un guvern a fost învestit în mare taină, sfidându-se legea, bunul-simț și vrerea poporului, au ieșit la rampă „pătimiții”, pentru a stoarce lacrimi din același popor amăgit și chinuit. Sunt categoric împotriva violenței, dar de ce Ghimpu și Fusu trebuiau să testeze furia poporului? De ce Ghimpu nu l-a oprit pe Plahotniuc din agonia pentru putere? De ce PL luptă de când a acces în Parlament cu noi, deputații PLDM? De ce…, domnule Ghimpu? Cine seamănă vânt, culege furtună, plahotniuci din toate partidele!”, si-a încheiat Maria Ciobanu mesajul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială