Maria Ciobanu îl critică pe Mihai Ghimpu: Și-a făcut o pasiune din jocurile de culise

MC oficial

Deputata PLDM, Maria Ciobanu critică comportamentul lui Mihai Ghimpu, subliniind ca acesta „și-a făcut o pasiune din jocurile de culise”.

„Se leagă și cu dracul, pentru a-și ponegri, calomnia potențialii concurenți”, afirmă Maria Ciobanu.

„Atâta lume văd pe aici revoltată la culme de prestanța lui Ghimpu în emisiunea Lorenei Bogza… Nu mai privesc emisiuni în care invitatul este acest clovn. Mi-au fost suficienți cinci ani să-i văd și să-i aud prostia nativă și șmecherismul diavolesc.

Omul acesta nu este capabil să construiască nimic, lui îi reușește să demoleze. Și-a făcut o pasiune din jocurile de culise. Nu suportă concurența politică. Se leagă și cu dracul, pentru a-și ponegri, calomnia potențialii concurenți. Devine jalnic atunci când îmbracă haina de victimă.

Sub flamura românismului și-a mințit de fiece dată alegătorii. Ajuns însă la guvernare, mai ales, în calitate de președinte interimar, a avut întotdeauna grijă să facă demersuri, să insiste pentru a-i fi decorați toți ortacii de partid cu înalte distincții ale Statului Român. Pentru bani și putere și-a vândut sufletul aceluia căruia nici nu catadicsește azi să-i rostească numele”, a scris deputata PLDM într-un mesaj pe rețele de socializare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială