Maria Ciobanu, despre motivul pentru care încă nu se decid parlamentarii să desfășoare ședința în plen: Suferă de claustrofobie și antropofobie

Deputata PLDM, Maria Ciobanu este de părere că motivul pentru care încă nu se decid parlamentarii să desfășoare ședința în plen ar fi că aceștia suferă de caustrofobie și antropofobie după ce au votat guvernul Filip la miez de noapte.

„Cu boala nu te pui, ea trebuie tratată până la capăt”, ironizează Maria Ciobanu într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Monstruoasa majoritate parlamentară suferă după noapte de pomină (votarea guvernului Filip-Plahotniuc) de claustrofobie și antropofobie. Spațiile închise, lifturile și… oamenii le provoacă panică.Acesta, probabil, este motivul pentru care încă nu se decid parlamentarii de strânsură să accepte desfășurarea ședințelor de plen… Frica este sentimentul care îi domină pe fugari, de aceea scuza trebuie acceptată. Cu boala nu te pui, ea trebuie tratată până la capăt!”, afirmă deputat PLDM.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială