Maria Ciobanu despre audierile din Parlament: Nu am rezistat până la sfârșitul show-lui organizat de PDM

MC sait oficial

Deputatul liberal-democrat Maria Ciobanu susține că nu a putut rezista până la sfârșitul audierilor din Parlament pe care le-a numit „show” pus la cale de către Partidul Democrat.

Într-un mesaj plasat pe o rețea de socializare, Maria Ciobanu menționează că: „rebuie să te naști idiot ca să îți bați joc în așa hal de cetățeanul care și-a legat speranțe de tine, trimițându-te în Parlament”.

„Nu am rezistat azi să fiu prezentă până la sfârșitul show- lui organizat de PDM la subiectul: Audieri publice privind frauda din sistemul bancar al Republicii Moldova și măsurile întreprinse pentru elucidarea acestei situații”, a subliniat deputatul.

Maria Ciobanu susține că Mihai Ghimpu a făcut-o „cu ou și cu oțet”, atunci când l-a întrebat despre schimbarea poziției în ceea ce privește caracterul deschis sau închis al ședinței.

„Pentru a părea “vajnice și nujnice” grupurlie parlamentare PCRM-PDM-PL și așa-zișii deputați neafiliați au votat solidar pentru o ședință de plen închisă. Atunci când l-am întrebat pe Gurin ce noutăți a adus la acest subiect, la Ghimpu “a ajuns” că nu trebuia să execute orbește indicația lui Candu de a vota pentru ședința cu ușile închise… Reproșându-i de ce s-a răzgândit, Ghimpu s-a dezlănțuit, numindu-mă cu ou și oțet. I-a sărit în ajutor și „podruga”…”, a mai adăugat Maria Ciobanu.

Deputatul mai spune că procurorul general Corneliu Gurin citea de pe foaie răspunsurile la întrebările venite din partea deputaților democrați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială