Maria Ciobanu: „Deputații au fost scoși din clădire printr-o galerie secretă”

e8708083d6634a28bef274bd5c5d44b1

Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu susține că noul prim-ministru, Pavel Filip, votat de deputați în timpul ședinței
de astăzi care a durat doar 34 de minute, a ieșit din incinta Parlamentului „ca un criminal tupilat” și prin cordonul polițiștilor.

„Deputații au fost scoși printr-o galerie secretă. Noapte bună, Republica Moldova! Bine ai venit, SRL Plahotniuc!” scrie Maria Ciobanu pe facebook.

Parlamentara mai spune că de la declararea Independenței Republicii Moldova nu a fost o rușine mai mare pentru neamul nostru decât a numi un Guvern cu persoane asupra cărora planează suspiciuni de corupție.

„Ședința Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunității, condusă de nănașa lui Plahotniuc, s-a desfășurat timp de șapte minute. Nici chiar Țuțu nu a avut nicio întrebare la candidatul Filip”, ironizează deputata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială