Maria Ciobanu: De acum încolo, Igor Dodon va înmâna „megdalii” fără să se „diorgăie”, iar Pavel Filip va veghea la menținerea „stabilețului”

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, spune că odată cu desemnarea lui Eduard Harunjen la funcția de procuror general „s-a pus capacul peste statul capturat Republica Moldova!”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aleasa poporului a ținut să ironizeze pe seama situației politice din țara noastră.

„De acum încolo Igor Dodon va înmâna “megdalii” fără să se “diorgăie”, Pavel Filip va veghea la menținerea “stabilețului” și la continuarea fraudelor bancare, Mihai Ghimpu va amenința cu sabia “mâna Moscovei”, iar majoritatea de strânsură își va primi în continuare solda, dacă nu se vor mai vinde și alții…  Fruntașii PD vor dansa cu foc “Ciuleandra” pe le diferite “tusofci”, iar deasupra tuturor va sta un MITITEL, băgând periodic la dubă câte un vorbăreț, care nu știe când și ce să spună. O va face așa, de ochii lumii, dar, mai ales, pentru partenerii lui occidentali și europeni, că doar nu va da pensii și salarii din miliardele furate?!”, scrie Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială