Maria Ciobanu: Azi Vlad Filat încearcă pe propria piele ce înseamnă justiția lui Al Capone de Grozești

Deputata PLDM, Maria Ciobanu afirmă că azi Vlad Filat încearcă pe propria piele ce înseamnă justiția lui Vlad Plahotniuc.

Într-un mesaj postat pe Facebook, ea spune că din moment ce a șaptesprezecea zi Vlad Filat este în greva foamei asta ar însemna că el a pierdut orice speranță într-un proces deschis.

„Am prostul obicei de a spune exact ceea ce gândesc. S-au străduit, pe parcursul anilor, cei apropiați să mă “lecuiască” de acest neajuns, dar nu au reușit. În cele mai dese cazuri, nu am fost judecată pentru ceea ce am făcut, ci pentru ceea ce am spus…

Azi vreau să țip, să strig la cer, să declar sus și tare: suntem un neam de rahați! Și iată de ce cred astfel.

Eu nu am făcut parte din anturajul lui Vlad Filat. O știu toți colegii și foștii mei colegi. Nu intram la el în birou decât doar atunci când eram invitată tot īn legătură cu unele declarații sau comentarii… Intuiam însă că pune preț pe ceea ce-i spuneam, chiar dacă îl durea…

Azi Vlad Filat încearcă pe propria piele ce înseamnă justiția lui Al Capone de Grozești. Faptul că a șaptesprezecea zi este în greva foamei mă duce la gândul că a pierdut orice speranță într-un proces deschis.

Mă întreb și vă întreb pe acei care v-ați folosit de el, pentru a vă îmbogăți, pentru a parveni: chiar nu aveți mustrări de conștiință?

Nu din pricina mea, ci din pricina voastră azi Vlad Filat a leșinat în instanța de judecată a lui Michiduță. Credeți-mă, așa este voia Domnului: mai devreme sau mai târziu veți da seamă, ticăloșilor!”, a scris Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială