Întîlnire cu cetățenii din comuna Șeliște

La data de 22 iunie deputatul Maria Ciobanu a efectuat o vizită de lucru în comuna Seliște și în localitatea Păruceni, raionul Nisporeni. În timpul vizitei sale, doamna deputat a fost însoțită de câțiva tineri conducători ai unor servicii desconcentrate în teritoriu.

Seliste-Maria-Ciobanu-1

Chiar dacă Păruceni este un sat răsfirat, iar Selişte, unul adunat, până la urmă nu contează felul aşezării rurale, preocupările, realizările, visele cetăţenilor sunt, în fond, aceleaşi.
Doamna Ciobanu nu a întâlnit niciun locuitor al acestor vetre, deşi a mers pe toate uliţele satelor, care să-şi dorească uniuni vamale şi euroasiatice.

Seliste-Maria-Ciobanu-2

În cadrul discuțiilor locuitorii comunei și-au spus doleanțele și problemele cu care se confruntă, necesitățile și neajusurile, în cele mai multe cazuri aspecte legate de implicarea și susținerea tinerilor în localitate.

Seliste-Maria-Ciobanu-3

Fiind în Păruceni, doamna deputat a aflat despre situația grea a familiei Plop. Doamna Ciobanu a luat măsurile necesare cu scopul de a-i ajuta în finisarea construcției casei și donarea de produse alimnetare, atât de necesare familiei respective, așa cum aceasta face parte din categoria familiilor social-vulnerabile.

Seliște-Maria-Ciobanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială