Întâlnire cu cetățenii din comuna Boldurești

Pe data de 29 iunie curent, doamna deputat Maria Ciobanu a întreprins o vizită de lucru în comuna Boldurești, din fostul județ Lăpușna, azi raionul Nisporeni.

Vladimir Bogos, membru al Sfatului Țării, care a votat la 27 martie 1918 Unirea Basarabiei cu România, s-a născut în comuna Boldurești. Tot în această localitate a făcut școala primară Dumitru Bogos, unul din primii prefecți de județ (județul Lăpușna, în anii 1918-1920 în Basarabia de după Unire, apoi Secretar general al Internelor în Basarabia și ministru al Basarabiei sub guvernul lui Take Ionescu). Cu acest gând a intrat azi în comuna Boldurești, doamna Ciobanu unde am avut programată o întâlnire cu locuitorii satului.

Bolduresti-maria-Ciobanu-1

A ascultat multe istorii de viață, a răspuns la nenumăratele întrebări venite din partea cetățenilor și s-au bucurat împreună de evenimentul istoric care s-a produs la 27 iunie curent: semnarea la Bruxelles, Acordul de Asociere și de Liber Schimb între Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Bolduresti-maria-Ciobanu-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială