Înainte‬, Republica Moldova, spre un viitor european!

Vinători-Maria-Ciobanu

Un dicton german spune: ENDE GUT, ALLES GUT (sfârșit bun, toate bune). 
În ultima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare am trăit emoții cu totul și cu totul deosebite, care îmi insuflă speranța că cetățeanului nostru îi pasă de viața sa și de destinul statului Republica Moldovă. Împreună cu Ciubuc NicolaeSandu Ion, Denis Valac și Mariana Caracada am participat la Raportul de dare de seamă a primarului de Milești, Nisporeni, domnul Petru Leucă. Domnia sa l-a prezentat în Power Point astfel încât sătenilor li s-a oferit posibilitatea de a vedea toate obiectele construite, renovate, sursele financiare, finanțatorii precum și obiectivele pentru anul 2015. Mileștenii sunt mândri de primarul lor și chiar i-au spus cuvinte de laudă.
A doua vizită am efectuat-o la școala medie pe care am absolvit-o, Gimnaziul Vânători. Aici aveau loc tradiționalele concursuri: “Vedeta Gimnaziului” pentru gimnaziste și “Portativul piticilor” pentru elevii din treapta primară de școlaritate. Așa cum se păstrează și se promovează tradițiile populare la Vânători, rar mai întâlnești prin alte părți.
La Soltănești am discutat cu liderii locali ai PLDM despre probleme interne de partid și despre mobilizarea exemplară a cetățenilor la scrutinul de duminică, 30 noiembrie.
FIECARE VOT CONTEAZĂ pentru partidele de orientare europeană, iar votul pentru candidatul nr. 4 din buletinul de vot este, cu siguranță, cel mai important și sigur vot: ‪#‎Înainte‬, Republica Moldovă, spre un viitor european!

Mileşti-Maria-Ciobanu

Soltăneşti-Maria-Ciobanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială