DRONA lui Anatol Mătăsaru, motiv de INIȚIATIVĂ legislativă în Parlament

Ultima găselniță a activistul civic Anatol Mătăsaru, care a filmat cu ajutorul unei drone casele unor oameni publici din R. Moldova, i-a dus vestea în toată R. Moldova. Mai mult, unii aleși locali din raionul Nisporeni i-au sugerat deputatei liberal-democrate, Maria Ciobanu, să depună în Parlament o inițiativă legislativă potrivit căreia salariul membrilor Consiliului Național pentru Integritate (CNI) să-i revină lui Mătăsaru.

„În acest sfârșit de săptămână, subiectul preferat al cetățenilor a fost drona lui Mătăsaru. Ieri am participat la un eveniment într-o localitate din raionul Nisporeni, unde toți invitații comentau cu haz, dar și cu necaz, pozele făcute de „jucărica-minune” a lui Mătăsaru… În viziunea lor, CNI a fost constituită pentru a ascunde averile politicienilor, judecătorilor, hoților din toate structurile de stat. Un consilier local m-a rugat să vin cu o inițiativă în Parlament în care să fie obligați membrii CNI să-și doneze salariile pentru întreaga perioadă de „activitate” lui Anatol Mătăsaru, întrucât ceea ce a făcut el în câteva ore, ei nu au făcut pe toată perioada mandatului”, a scris Ciobanu pe o rețea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială