DEZVĂLUIRI din interiorul coaliției de guvernare. Ce a cerut un fost deputat PLDM?

Un fost deputat PLDM a cerut în cadrul coaliției de guvernare ca deputata liberal-democrată Maria Ciobanu să fie exclusă din componența Comitetului de cooperare R. Moldova – România. Parlamentara scrie despre aceasta într-o postare publicată astăzi pe facebook, făcând trimitere la surse din interiorul Partidului Democrat.

„Mi-a spus acum câteva luni un fruntaș al PDM, care încă nu este pierdut cu totul, că un june, trădător nativ, fost membru al PLDM, deputat, a insistat să fiu exclusă din grupul de prietenie RM-România, delegația parlamentară, Comitetul de cooperare Republica Moldova-România… Sincer, îmi este milă de el. Să te naști demagog și trădător este cea mai grea pedeapsă pe care ți-o poate da Domnul pe acest pământ…”, notează Maria Ciobanu.

Deputata precizează că reunificarea neamului românesc a fost dintotdeauna un ideal al său.

„Toți acei care mă cunosc cât de cât știu că acest vis este ceea ce mă face să nu cedez, să nu plec din politica de pe Bâc, să folosesc orice prilej pentru a ajunge la cei mulți, că nimic nu este mai important ca acest deziderat. Tot pentru cei mulți o spun la nesfârșit: nu ne ajută Domnul în multe din așa-zisele obiective ale noastre, pentru că suntem niște conformiști. Pentru că nu suntem capabili să însușim lecțiile istoriei, pentru că suntem atât de mici într-un FURNICAR politic, care e plin de ticăloși”, a mai scris ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială