Deputată PLDM, către Plahotniuc: Lupta abia începe, Păpușarule

edit articol

Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, care s-a remarcat în ultimii ani ca fiind una dintre cele mai vocale critice ale oligarhului Vladimir Plahotniuc, susține că odată cu reținerea lui Vladimir Filat abia începe lupta împotriva „Păpușarului”.

Aceasta lasă de înțeles că Plahotniuc, prin finul său Andrian Candu, în complicitate cu președintele PL Mihai Ghimpu, au pregătit un plan de a-l salva pe procurorul general Corneliu Gurin, asupra a cărui demisie se convenise la ședința AIE 3.

„Am fost, probabil, unica care nu am crezut nicio clipă scenarului triumfalist pe care îl prezenta Finul la ședința de pomină a membrilor AIE3, scenariu, care urma să se desfășoare în prima ședință de plen din sesiunea de toamnă a Parlamentului. Se vedea cu ochiul liber că Michiduță a bătut palma cu Ghimpu, așa cum a făcut-o în repetate rânduri, firește, contra cost. Nu are Ghimpu niciun Dumnezeu, în zadar vorbește cu Decebal și-l invocă pe Ștefan cel Mare”, a scris Ciobanu pe o rețea de socializare.

Deputata PLDM recunoaște că formațiunea din care face parte a greșit „fatal” în 2013, atunci când a cedat în lupta pe care o pornise împotriva lui Plahotniuc.

„Greșeala fatală a PLDM a fost atunci, în 2013, când am fost sfătuiți, obligați, dacă vreți, de către partenerii noștri europeni și occidentali să nu mergem în alegeri anticipate. Motivul este la suprafață: să-i dăm șansa Republicii Moldova de a se mișca înainte. Am răbufnit în repetate rânduri, am trăit momente de groază și în cazul Pădurii Domnești, și atunci când a fost împușcat cu sânge rece de către prietenul lui Michiduță fratele fostului comisar de Nisporeni și încă atâtea și atâtea lucruri strigătoare la cer, dar care pentru Crocodil sunt un fel de adrenalină, care îl energetizează”, a mai menționat aceasta.

În final, ea a făcut un apel la solidarizare împotriva oligarhului.

„Intenționăm să ne solidarizăm cu toți acei care înțeleg că Republuca Moldova nu poate ieși din captivitatea acestui Păpușar fără a ne conjuga eforturile, că nu poate nici societatea civilă, niciun partid, de unii singuri, să demoleze colosul mafiotic al acestui Michiduță, care a reușit să-și pună oamenii lui peste tot, iar peste oamenii lui alți ‘omenași’ care îi monitorizează non-stop”, a menționat Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială