Deputata Maria Ciobanu citată de CNA după ce a făcut declaraţii privind coruperea parlamentarilor

Deputata liberal-democrata Maria Ciobanu a fost citată de Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) după ce a declarat că mai multor parlamentari li s-au propus sume mari de bani sau alte beneficii în schimbul votului pentru candidatul democrat la funcţia de prim-ministru. Maria Ciobanu susţine că asistenta sa a fost contactată de angajaţii CNA vineri, 5 februarie, urmând să-i transmită citaţia. “Avem dreptul, în calitate de deputate, să facem orice declarație politică, iar instituția lui Chetraru este obligată de lege să se autosesizeze și să adune probe”, a comentat deputata pe reţeaua de socializare Facebook.

Liberal-democrata Maria Ciobanu a lăsat să se înţeleagă că mai multor colegi de-ai săi din fracţiunea PLDM, care au votat Guvernul Filip, li s-au promis beneficii. “Cum i-a „convins” Al Capone de Grozești pe deputații PLDM să semneze lista rușinii, vom afla curând… Ieri în PMAN alegătorii noștri mă întrebau insistent: CINE și CE le tulbura confortul psihologic celor șase deputați? Astfel „crescând”, Plahotniuc și-a format și o așa-zisă majoritate parlamentară doar din două fracțiuni, adică 19 (PDM) + 13(PL) deputați. Ceilalți sunt deputați de strânsură. Într-un cuvânt, Al Capone de Grozești și-a „formalizat” o majoritate parlamentară după chipul și asemănarea lui”, a scris Maria Ciobanu pe reţeaua de socializare Facebook.

“Azi a contactat-o un angajat al CNA pe asistenta mea, propunându-i să se întâlnească, pentru a-i înmâna citație pentru mine să mă prezint la “bâta” lui Plahotniuc… Nici mai mult, nici mai puțin! Avem dreptul, în calitate de deputate, să facem orice declarație politică, iar instituția lui Chetraru (Viorel Chetraru, directorul CNA – n.r.) este obligată de lege să se autosesizeze și să adune probe. Ele sunt cu duiumul, dorință și libertate în activitate să aibă CNA!”, a comentat Maria Ciobanu pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială