Deputat PLDM: Protestul trebuie să devină unul permanent, până la debarcarea guvernului condus de Plahotniuc

Cetăţenii Republicii Moldova trebuie să continue protestele până la debarcarea guvernului condus de fapt de oligarhul Vladimir Plahotniuc, afirmă deputatul PLDM Maria Ciobanu.

Legislatoarea a fost prezentă la protestul de duminică, organizat de Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Orice ar trâmbiţa mass-media aservită lui Plahotniuc, trollii de pe internet, “băgătorii de seamă” cu solda la Stăpânul NU pot distruge percepţia generală despre protestul de duminică din PMAN. Orice cetăţean cerebral înţelege că spiritul protestatar este imperios necesar într-un stat care geme sub povara dictaturii. Fără acest spirit de revoltă, de atitudine critică, de coeziune şi solidaritate a oamenilor împotriva unei majorităţi parlamentare monstruoase, împotriva RECHINULUI care şi-a subordonat toate instituţiile statului, în special, cele judecătoreşti şi de drept, ne transformăm într-un trib”, afirmă Maria Ciobanu.

„Am vorbit cu zeci de oameni în PMAN, care îmi spuneau că le-a ajuns cuţitul la os, că nu mai pot suporta umilinţa, dictatura pe care a instaurat-o PDM în teritoriu. Sunt eliberaţi din funcţii, pe care le-au deţinut zeci de ani, recunoscuţi drept profesionişti, iar în locul lor sunt scoşi de la naftalină, le sunt înmânate carnete de membru PDM şi numiţi în funcţii oameni care nu cunosc niciun domeniu… Protestul trebuie să devină unul permanent până la debarcarea guvernului, care a fost învestit cu girul lui Plahotniuc şi este, de facto, condus de el”, a conchis Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială