Deputat PLDM: Mihai Ghimpu a testat furia poporului. Cine seamănă vânt, culege furtună!

e8708083d6634a28bef274bd5c5d44b1

“Cine seamănă vânt, culege furtună”. Astfel a comentat deputatul PLDM Maria Ciobanu incidentul de ieri în care liderul PL, Mihai Ghimpu, a fost huiduit și agresat de către protestatari.

Maria Ciobanu subliniază că este categoric împotriva violenței, dar se întreabă de ce Mihai Ghimpu și Corina Fusu trebuia să testeze furia poporului?

„După ziua de ieri, când un guvern a fost învestit în mare taină, sfidându-se legea, bunul-simț și vrerea poporului, au ieșit la rampă “pătimiții”, pentru a stoarce lacrimi din același popor amăgit și chinuit. Sunt categoric împotriva violenței, dar de ce Ghimpu și Fusu trebuiau să testeze furia poporului? De ce Ghimpu nu l-a oprit pe Plahotniuc în agonia lui pentru putere? De ce PL luptă de când a acces în Parlament cu noi, deputații PLDM? De ce…, domnule Ghimpu? Cine seamănă vânt, culege furtună, plahotniuci din toate partidele!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială