Deputat PLDM: Mâine ne vom juca „de-a învestirea Guvernului”, cu premier desemnat și miniștri în carne și oase

MC sait oficial

Deputatul PLDM Maria Ciobanu a scris pe pagina sa de Facebook că mâine, în cadrul ședinței Parlamentului, se va juca „de-a învestirea Guvernului”.

Însă actorii „jocului” vor fi miniștrii și premierul desemnat. Deși nu se cunoaște cu ce se va încheia acest „joc”, Maria Ciobanu susține că rolul ei este să voteze.

„Mâine, 04 ianuarie 2016, după masă, ne vom juca puțin în “De-a învestirea Guvernului!” Toate vor fi ca în realitate: cu premier desemnat, cu miniștri în carne și oase, cu întrebări și chiar luări de cuvânt. Va fi prezentat și un Program de activitate a guvernului. Actorii sunt însă atât de diferiți și cu interese atât de departe de ceea ce urmează să se joace mâine în Parlament încât teamă mi-e să nu-și încurce rolurile… Rolul meu este simplu: votez! În rest, jocu-i joc, chiar dacă nu câștigă nimeni, a meritat să te distrezi!
Am totuși o nedumerire: atunci când țara arde, merită să te piepteni?”, a postat deputatul PLDM, Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială