Deputat PLDM: Jocurile de culise, preferate de Plahotniuc, sunt implementate cu succes de cei fără demnitate din Parlament

Ceea ce se face azi în Parlamentul Republicii Moldova este îngrozitor, iar jocurile de culise, preferate de oligarhul Vladimir Plahotniuc, sunt implementate cu succes de cei fără demnitate. De această părere este parlamentarul PLDM Maria Ciobanu.

„De când sunt deputată, cuvântul meu de ordine este demnitate. Am avut nevoie de mai mult timp ca să constat că în toate partidele politice sunt şi persoane care ţin mult la demnitatea lor. Puţine, dar sunt… Ceea ce se face azi în Parlamentul Republicii Moldova este îngrozitor. Jocurile de culise, preferate de Plahotniuc, sunt implementate cu succes de acei care nu au avut şi nici nu au cum avea demnitate”, se arată în mesajul deputatei.

În acest sens, deputata îşi îndeamnă colegii deputaţi să fie atenţi la proiectele de legi şi hotărâri pe care le votează.

„Stimaţi colegi deputaţi, nu ridicaţi automat mâna, nu votaţi proiecte de legi care sunt împotriva convingerilor dvs, întrucât vă vor blestema urmaşii”, a adăugat Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială