Deputat PLDM, în PMAN: Partidele de dreapta ar trebui să înainteze un singur candidat la prezidențiale

În cadrul alegerilor prezidenţiale care vor fi organizate la 30 octombrie curent, partidele de dreapta ar trebui să înainteze un singur candidat, pentru a acumula cât mai multe voturi. Această opinie a fost exprimată de parlamentarul PLDM Maria Ciobanu, în cadrul protestului din Piaţa Marii Adunări Naţionale, care se desfăşoară la moment.

„Guvernul învestit acum 100 de zile caută să fure tot ceea ce a mai rămas în această țară. Plahotniuc va găsi întotdeauna limbă comună cu Igor Dodon și Renato Usatîi pentru a ne trăda. Astfel, în cadrul alegerilor prezidenţiale care vor fi organizate la 30 octombrie curent, partidele de dreapta ar trebui să înainteze un singur candidat viteaz și integru”, a spus Ciobanu în cadrul protestului din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Totodată, deputata a transmis că cetățenii trebuie să se gândească bine la viitorul țării, al copiilor și nepoților lor și să facă alegerea corectă atunci când vor merge la alegeri.

„Avem șansa să aducem în fruntea țării oameni demni, astfel încât copiii și nepoții noștri să nu ne întrebe peste ani de ce nu am făcut alegerea corectă. Acum, măcar în ceasul al 12-lea, trebuie să alegem grâul de neghină”, a mai stransmis Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială