Deputat PLDM: „Îmi pare rău că nu am mers în alegeri anticipate în 2013”

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, regretă că nu au fost organizate alegeri anticipate în anul 2013, atunci când PLDM și PCRM ar fi negociat până în ultimul moment declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, pe fondul disensiunilor dintre liberal-democrați și democrați.

Potrivit deputatei, dacă în 2013 ar fi fost organizate alegeri parlamentare anticipate astăzi „totul ar fi fost altfel”.

„Nu în zadar acum trei ani, la învestirea Guvernului, eram cuprinsă de incertitudini, toată ființa mea spunând că nu trebuie, nu este corect, să mergem mai departe cu niște condrumeți lipsiți de scrupule, pentru care vectorul extern al Republicii Moldova a fost și este o frază goală. Ca mine simțeau și gândeau mulți colegi. Ce mai este de spus? Îmi pare rău că nu am mers în alegeri anticipate. Azi totul era să fie altfel”, a scris Ciobanu pe o rețea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială