Deputat PLDM: Filip umplea pușcuța PDM în toate guvernele

 

Actualul Premier, Pavel Filip, prezent în funcții ministeriale în ultimii ani, fiind reprezentantul Partidului Democrat din Moldova, ”umaria-ciobanu-e1463128114233mplea pușcuța PDM-ului lui Plahotniuc”. Declarația a fost făcută miercuri, 27 iulie, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Filip, de deputatul PLDM, Maria Ciobanu.

„Domnule Filip, nu vă spun Premier pentru că, pentru mine şi pentru majoritatea cetăţenilor, nu sunteţi Premier, dar o persoană votată în șapte minute de către o majoritate parlamentară, formată din trădători, fără program de guvernare. De ce v-a fost frică să veniţi în Parlament la solicitarea fracţiunii noastre? Pentru a nu vă face de ruşine cu spălările de bani şi hoţiile din sectorul bancar. O spun martorii cine este beneficiarul acestor hoţii – este stăpânul dumneavoastră, Plahotniuc. V-a fost ruşine de mişmaşurile de la ”Moldtelecom”, ”Energokapital”, etc. Nu vă lăudaţi cu ordinea instaurată la Vamă, mai întâi spuneţi câte containere cu ţigări sunt oprite de români, dar nu de vameşii lui Vrabie. Cum aveţi de gând să scoateţi instituţiile din captivitatea stăpânului Plahotniuc? Aţi fost ministru în toate Guvernele, se vorbeşte că umpleaţi lunar puşcuţa PDM”, a declarat Maria Ciobanu.

La rândul său, Pavel Filip a declarat că ”nu are stăpân”, ci că cei din PLDM ”s-au obișnuit să aibă stăpân”.

Parlamentul a examinat miercuri, 27 iulie, în cadrul unei ședințe speciale, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Pavel Filip, docil oligarhului Vladimir Plahotniuc. Proiectul moțiunii de cenzură a fost semnat de deputații PSRM, PLDM și PCRM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială