Deputat PLDM, despre Leancă: După ce a discutat cu Plahotniuc, era fericit de parcă-l văzuse pe Obama

Fostul premier Iurie Leancă, votat la sfârșitul ultimei sesiuni parlamentare în funcția de președinte al Consiliului parlamentar pentru integrare europeană, a ieșit foarte fericit de la discuțiile pe care le-a avut în acea zi cu oligarhul Vladimir Plahotniuc și consilierul acestuia Serghei Iaralov.

Cel puțin asta susține deputatul liberal-democrat Maria Ciobanu, care l-a văzut pe Leancă după ce a ieșit de la întâlnirea cu Plahotniuc și Iaralov, ce a avut loc chiar în sediul Parlamentului.

„Știu că nu merită acest individ să spun ceva sau să scriu despre el, dar aș vrea să cunoască mai multă lume faptul că aluatul din care a fost plămădit era de proastă calitate. Atunci când ajungi să-l cunoști cu adevăratelea, trăiești nu numai o mare dezamăgire, dar ai și un sentiment de greață. Trebuia să-l vedeți cât de fericit arăta la ultima ședință de plen în urma discuțiilor purtate cu Plahotniuc și Iaralov! Parcă discutase nu cu cele mai urâte personaje din povestea reală pe care o trăiesc cetățenii statului Republica Moldova, ci cu Obama sau Merkel…”, a menționat Ciobanu pe o rețea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială