Deputat PLDM: De la PL a plecat o echipă întreagă, chiar cei mai buni!

edit articolDeputatul din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Maria Ciobanu, s-a referit într-o postare pe profilul său de pe o reţea de socializare, despre o posibilă plecare a lui Iurie Leancă din PLDM, transmite CURENTUL.

„Citesc și mă minunez: Doamne, de câtă grijă are parte echipa noastră! Nici nu știu cui să-i mulțumesc. Atunci când a plecat unul din echipă, ne-au prezis scenarii apocaliptice, dar așa și nu s-au realizat. Când a mai plecat unul, deja venea spre noi potopul. Nu l-am simțit… De la PL a plecat o echipă întreagă, am pretenția să spun că chiar cei mai buni, dar scenariile n-au curs gârlă. Nu le purta nimeni de grijă, bieții de ei”, a scris Maria Ciobanu pe Facebook.

Totodată, deputata nu se arată deranjată de „grija celor din PL”, ba chiar spune că astfel viaţa devine mai interesantă.

„Probabil, trebuie să mă bucur. Atunci când cineva se gândește permanent la tine, îți poartă „grija”, viața devine mai interesantă”, a conchis aceasta.

Sursa: curentul.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială