Decizie curajoasă a Maiei Sandu

Faptul că 56 la sută dintre candidați au picat examenele de Bacalaureat nu este „o surpriză” pentru deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, profesoară de meserie.

„Aceste rezultate sunt o oglindă care încă ne arată ceva mai bine decât suntem în realitate. Pentru mine ele nu sunt o surpriză, surpriză pot fi pentru cei din afara sistemului”, a comentat deputatul pe o rețea de socializare.

În opinia doamnei Maria Ciobanu, de procentajul-record al celor care au picat BAC-ul „nu poate fi pasibilă ministra Educației, Coaliția de guvernare sau nu mai știu eu cine… El se datorează exclusiv deciziei curajoase a Maiei Sandu, care a ajuns la concluzia că este momentul de a întrona un minim de onestitate și responsabilitate după două decenii în care ne-am jucat „De-a furatul propriei căciuli”. Elevii, mulți, se făceau că învață, profesorii, nu puțini, că evaluează și… toată lumea părea mulțumită și fericită”.

La final, deputata Maria Ciobanu are un mesaj și pentru colegii săi din Parlament. „Vreau să cred că legiuitorii au înțeles, în sfârșit, că nu mai putem patina pe loc, nu ne mai putem amăgi și că adoptarea Codului Educației nu poate ține de interesul îngust al niciunui partid politic”, susține Maria Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială