Cupa stejarului. Ediția a IV-a. Orașul Nisporeni

Organizația Teritorială Nisporeni a PLDM a organizat, astăzi, în prima zi de Cireșar, a patra ediție a concursului “Cupa Stejarului”, care s-a desfășurat sub genericul: “ÎNAINTE PENTRU VIITORUL EUROPEAN AL FIECĂRUI COPIL!”

Cupa-Stejarul-Nisporeni-1

Tabăra de odihnă “Salut” din codrii Nisporenilor a răsunat de vocile cristaline ale copiilor, care au marcat pe cinste sărbătoarea de 1 iunie – Ziua mondială a copiilor. Considerată a fi una dintre cele mai importantesărbători care le avem pe plan mondial, privită din perspectiva faptului că copii reprezintă viitorul nostru, sunt generația de mâine a fiecărui stat, dedicată în exclusivitate copiilor.

Cupa-Stejarul-Nisporeni-2

Cântecele și dansurile i-au energetizat pe copii în așa măsură încât maturii au pierdut în favoarea lor la proba sportivă “Tragerea otgonului”.

Cupa-Stejarul-Nisporeni-3

Cu ocazia minunatei sărbători, doamna deputat a adresat un mesaj de felicitare celor celor mai inocente ființe – copiii, dorindu-le multă sănătate și fericire, iar părinților multă răbdare.

Cupa-Stejarul-Nisporeni-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială