Anunțul unui DEPUTAT: „Mă duc la culcare cu decizia fermă că îmi voi DEPUNE MANDATUL. Nu mă regăsesc în tundra politică de pe Bâc”

2d90c2e0d5510bc9b1f78f40c47437b1

“De ani de zile mă duc la culcare cu decizia fermă că a doua zi îmi voi depune mandatul de deputată…”, susține liberal-democrata Maria Ciobanu într-o postare pe facebook.

Deputata afirmă, însă, că nu vrea ca gestul său să fie interpretat drept o trădare din partea oamenilor care au delegat-o în Parlament. „Dimineața, însă, îmi amintesc cât de mult m-a dezamăgit Alexandru Moșanu, când a decis să plece benevol din funcție. Pentru înțelegerea mea de atunci, decizia domniei sale a fost o trădare. O trădare a speranțelor noastre, a acelora care ne doream mult să ștergem pentru totdeauna trecutul sovietic și să reaprindem candela românismului. Teamă mi-e ca decizia mea să nu fie interpretată drept o capitulare în fața greutăților”, precizează Ciobanu.

Deputatul PLDM mai spune că nu îi este frică de greutăți, dar o frământă mereu că nu se regăsește în „tundra politică de pe Bâc”.

„Totul este spoială, minciună, intrigă… Deputații se vând ca peștele proaspăt și nici nu mai ascund acest lucru. Ei nici nu își pot imagina că există și unii deputați care sunt plămădiți din alt aluat. Ieri, în ședința din plen, un june deputat, care s-a vândut, a căutat să-mi „lipească” o bănuială halucinantă, iar un fost comunist era curios să afle la care partid voi adera. Îi înțeleg într-un anumit mod. Ceea ce nu seamănă cu ei este greu de acceptat și, încă mai greu, de crezut…”, a conchis sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Deputatul Maria Ciobanu - Pagină oficială